Bliv en del af teamet hos Royal Unibrew

Vores virksomhed blev grundlagt af nysgerrige, engagerede og ambitiøse mennesker. De var iværksættere og havde viljen til at føre en god idé ud i livet. Denne nysgerrighed – og dette engagement – præger os stadig.

Hos os får du mulighed for at vokse og udvikle dig. Vi har en fælles passion for vores arbejde og alle har mulighed for at bidrage med en idé, en løsning eller en procesforbedring. Det er sådan, vi driver Royal Unibrew, og sådan store talenter bliver til. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder bedst i teams og er agile i vores tilgang til dagens opgaver. Vi tror på mest mulig frihed og ansvar for den enkelte medarbejder.

Vi er engagerede mennesker med et fælles mål: At være den foretrukne regionale drikkevarevirksomhed med ledende positioner på de markeder – eller i de segmenter – hvor vi opererer. Vores medarbejdere er fundamentet for at nå dette mål.

 

Vil du med på vækstrejsen?

Vi er altid på jagt efter nye, talentfulde kollegaer, der brænder for at udvikle virksomheden sammen med os. Vi tilbyder arbejde inden for mange forskellige fagområder, som fx produktion, salg, marketing, indkøb, lager, logistik og administration.

Se vores ledige stillinger: Link til jobdatabase

Du kan også holde dig opdateret via LinkedIn, hvor vi løbende slår nye stillinger op:   

Ansøgningen

Når du vil søge en af vores ledige stillinger så skriv en ansøgning. Det er vigtigt for os at vide, hvorfor du søger stillingen. Hvad driver dig, og hvad vil du gerne opnå? Hos Royal Unibrew lægger vi stor vægt på dine faglige kompetencer, men også din personlighed, så husk at beskrive alle dine færdigheder, også dem uden for arbejdspladsen.

Jobagent

Når du har oprettet dig i vores database, får du samtidig mulighed for at oprette en jobagent. Jobagenten giver dig besked om spændende ledige stillinger, der matcher dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores arbejdsplads