Bliv en del af teamet hos Royal Unibrew

Vores virksomhed blev grundlagt af nysgerrige, engagerede og ambitiøse mennesker. De var iværksættere og havde viljen til at føre en god idé ud i livet. Denne nysgerrighed – og dette engagement – præger os stadig.

Hos os får du mulighed for at vokse og udvikle dig. Vi har en fælles passion for vores arbejde, og alle har mulighed for at bidrage med en idé, en løsning eller en procesforbedring. Det er sådan, vi driver Royal Unibrew, og sådan store talenter bliver til.

Vi er engagerede mennesker med et fælles mål: At være en fokuseret, stærk regional drikkevarevirksomhed med ledende positioner på de markeder – eller i de segmenter – hvor vi opererer. Vores medarbejdere er fundamentet for at nå dette mål.

Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder bedst i teams og er agile i vores tilgang til dagens opgaver. Vi tror på mest mulig frihed og ansvar for den enkelte medarbejder.

Mød vores medarbejdere

 

 

 

 

Keld Abel.
Category Manager og ølsommelier.
Hos Royal Unibrew siden 1988.

 

Det er en arbejdsplads med en god ånd. Det er sjovt, festligt, men også seriøst. Og med mange udviklingsmuligheder. Jeg startede som juniorkonsulent, og har gennem årerne været salgschauffør, depotkonsulent, udviklingskonsulent, KAM og i dag, hvor jeg er Category Manager.

Sammen med 7 kollegaer, blev vi i slutningen af 2016 færdiguddannet ølsommelies hos Royal Unibrew. Gennem nogle måneder har vi lært om øllets processer, øllets verdenshistorie og øllets samspil med gastronomien. Og i øvrigt smagt på mere end 150 forskellige slags øl. Det er en fornøjelse at bruge min viden om øllet, både i dagligdagen, men især også til ølsmagninger sammen med vores kunder og forbrugere.

 

 

 

Thomas Sillassen.
Senior Distriktschef i Jylland.
Hos Royal Unibrew siden 2008

 

Det bedste for mig er friheden i arbejdet og forholdet til mine kollegaer og kunder. Vi er et lille team her i Århus, der arbejder rigtig godt sammen. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, og sammen udvikler vi langtidsholdbare løsninger til gavn og glæde for alle parter.

Når man har et job som mit, så stopper man før eller siden med at tælle timer. Vi er der, når der er behov for os. Det er en livsstil.

 

 

 

Morten ”Molle” Olesen.
Chauffør.
Hos Royal Unibrew siden 2002

 

Jeg tog arbejde i et lokalt transportfirma, fordi jeg skulle betale af på en bil, som jeg havde købt. Der arbejdede jeg hele sommeren, indtil jeg blev tilbudt et job som chauffør hos Royal Unibrew. Jeg prioriterer min familie højt, og det er der heldigvis plads til i et job som mit.

Min arbejdsplads har gode kollegaer og søde kunder. Jeg kender den daglige rytme, og med tiden finder vi ud af, hvornår kunderne skal bruge hvad. Vi er tæt på hinanden – også som mennesker.

 

 

 

Dan Bolvinkel.
Salgskonsulent på Fyn.
Hos Royal Unibrew siden 1996

 

At være salgskonsulent er en gentleman sport. Det handler om gensidig tillid. Om at skabe og vedligeholde relationer og overholde indgående aftaler. Jeg hjælper kunderne, og de hjælper mig. På den måde opnår begge parter en bedre forretning.

Jeg startede karrieren som salgsleder i en supermarkedskæde, men har altid haft en drøm om at blive kørende sælger. Da muligheden bød sig, slog jeg til, og har ikke set mig over skulderen siden.

Nye spændende udfordringer hos Royal Unibrew

Royal Unibrew er en drikkevarevirksomhed som altid er på jagt efter nye, talentfulde kollegaer der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os.

Vi tilbyder arbejde indenfor mange forskellige fagområder, f.eks. bryggeriarbejde, salg, marketing, indkøb, lager, logistik og administration.

Ledige stillinger lige nu:

Link til jobdatabase

Du kan også holde dig opdateret via LinkedIn. Her slår vi løbende nye stillinger op  

Ansøgningen

Når du vil søge en af vores ledige stillinger så skriv en ansøgning. Det er vigtigt for os at vide, hvorfor du søger stillingen. Hvad driver dig, og hvad vil du gerne opnå? Hos Royal Unibrew lægger vi stor vægt på dine faglige kompetencer, men også din personlighed, så husk at beskrive alle dine færdigheder, også dem uden for arbejdspladsen.

Jobagent

Når du har oprettet dig i vores database, får du samtidig muligheden for at oprette en jobagent. Jobagenten giver dig besked om spændende ledige stillinger, der matcher dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig.