Job og arbejdsliv i Royal Unibrew
Velkommen til Royal Unibrews karrieresite. Her kan du læse mere om vores spændende arbejdsplads og se vores ledige stillinger. 

Hvem er vi:

Royal Unibrew er en førende regional multi-drikkevarevirksomhed med stærke lokale brandporteføljer i Norden, Baltikum, Holland, Italien, Frankrig og Canada. Derudover sælges vores produkter i mere end 70 lande verden over. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en bred portefølje af kvalitetsdrikkevarer, der imødekommer forbrugernes krav på tværs af en bred vifte af kategorier, herunder øl, maltbaserede drikkevarer, læskedrikke, energidrikke, cider/Ready-to-Drink, juice, vand, vin og spiritus. Herunder også en lang række alkoholfrie produkter.

Vores forretning er baseret på et solidt fundament af lokalt forankrede brands. I Nordeuropa ledsages vores lokale brands af velkendte internationale brands som blandt andet Pepsi og Heineken.

Royal Unibrews ambition er at være THE PREFFERED CHOICE både som leverandør af de mest fantastiske drikkevarer, men også som arbejdsplads og som en attraktiv virksomhed generelt.

 

Royal Unibrew er en spændende arbejdsplads, fordi:

Hos os får du mulighed for at vokse og udvikle dig. Vi har en fælles passion for vores arbejde, og alle har mulighed for at bidrage med en idé, en løsning eller noget helt tredje. Det er sådan, vi driver Royal Unibrew, og sådan vi mener, at talenter bliver til. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder bedst i teams og er agile i vores tilgang til dagens opgaver. Vi går ind for frihed og ansvar for den enkelte medarbejder.

 

Som del af Royal Unibrew vil du opleve en kultur, som er:

Positiv! Selvfølgelig meget mere end det, men vi er alle meget positive omkring vores virksomhed, vores mål samt det ansvar, vi har. Vi har en inkluderende kultur, hvor alle løfter i flok, og hvor ingen kan undværes – og det skal den enkelte kunne mærke i sin arbejdsdag. Vi har også en munter og uhøjtidelig kultur med plads til humor og tid til at fejre vores succeser sammen.

Når du lander hos os som ny medarbejder, sørger vi naturligvis for et godt onboarding program, så du får en god start hos os. Men vær også gerne opsøgende, stil masser af spørgsmål – det er kun godt, hvis du er nysgerrig, så du får svar på alle de mange spørgsmål, der naturligt er i starten.

 

Ledige stillinger

Her kan du finde alle vores åbne stillinger: Link til jobdatabase

Vi glæder os til at høre fra dig.