Hvem er Commercial

Vi udvikler Royal Unibrew i krydsfeltet mellem salg, markedsføring og forretningsudvikling. Vi er tilstede uanset hvor og hvornår der måtte være brug for os, og vores holdning er, at en vare ikke er solgt, før den er i hånden på en forbruger.

Vores salgstyrke fokuserer på vækst gennem langvarige og tætte partnerskaber med vores kunder. Gennem traditioner, historie og faglig stolthed arbejder vi med tilgængeligheden af vores produkter og hvordan de gør sig bedst overfor både kunder og forbrugere.

Sammen sætter vi forbrugeren i fokus. Vi gør alt, hvad vi kan, for at levere gode og mindeværdige oplevelser på tværs af alle kanaler – både i butikken, hjemme hos forbrugeren, til koncerten eller på de sociale medier.

Vi drives af salgstal og følger markedet tæt. Gennem inspiration, innovation og interaktion fokuserer vi på de gode øjeblikke, der som oftest bliver lidt bedre med en øl eller sodavand i hånden.

Produktion 24 timer i døgnet

Royal Unibrew har to bryggerier i Danmark, der producerer øl- og læskedrik 24 timer i døgnet. Vores produktionsapparat er både effektivt og moderne gennem vedvarende investeringer over de senere år.

Vi sætter en ære i at levere bestilte varer til aftalt tid gennem et effektivt produktionsapparat med høj kapacitet.

 • Vi har en leveringssikkerhed på 99,8% på kundeordrer
 • Vi leverer 213 mio. liter øl- og læskedrik om året
 • Vi optager over 3.500.000 ordrelinjer hver måned
 • Vi producerer 25 dåser i sekundet
 • Vi leverer 3-4 mio. enheder i døgnet

Brandportefølje

Royal Unibrew er totalleverandør med mere end 400 aktive varenumre i sortimentet. Vi er landets næststørste bryggerigruppe, og sidder på 14 pct. af det danske marked. Det forpligter.

Vi producerer nogle af de hurtigst voksende brands i Danmark, og den samlede portefølje skaber lønsom sammenhæng på tværs af hele drikkevarekategorien.

Brand Position
Royal Beer Danmarks 3. største ølmærke
Albani Classic Fyens største Classic øl
Albani Mosaic IPA Markedsleder inden for IPA
Faxe Kondi Danmarks største lemon-lime sodavand
Faxe Kondi Booster Blandt Danmarks største energimærker
Pepsi Max Danmarks største light sodavand

Hvad siger kunderne

Se videoer

 • Hartland Festival 2017
 • Meny Mågebakken
 • BFI Indkøb

Event

Eventafdelingen er en strategisk samarbejdspartner, der – sammen og for vores kunder – planlægger og gennemfører en lang række arrangementer, happenings og events. Vi elsker at være en del af festen, og inddrage mennesker på tværs af hele landet i den gode og mindeværdige oplevelse.

Vi holder øllet koldt, og hjertet varmt, når vi varetager områderne logistik, distribution, udstyr, barer, produktportefølje, prissætning og multichannel marketing.

Vi arbejder struktureret, proaktivt og loyalt, når vi skræddersyr og tilpasser hver eneste event efter vores kunder og dennes gæster. Gennem en stærk brandportefølje sikrer vi maksimal opmærksomhed og lønsom sammenhæng på tværs af hele drikkevarekategorien.

Vi er for alle – og med alle – uanset størrelse og geografisk placering. Nationalt, regionalt og lokalt. Fra nord til syd og fra øst til vest. Og vi gør os umage – hver gang!

Facts (pr. år):

 • Deltager i cirka 1.500 arrangementer
 • Har totalt cirka 1,8 mio. danskere på besøg
 • Opsætter over 7.000 individuelle barer
 • Opsætter mere end 14.000 fadølshaner

Call Center

Royal Unibrews kompetente og servicemindede Call Center medarbejdere er placeret i Faxe. Medarbejderne gennemgår løbende kurser og træning i porteføljen for at yde den bedste og mest effektive support for kunder og kolleger.

Call Centrene er din indgangsvinkel, hvad enten du er eksisterende eller fremtidig kunde, giv os et kald.

Kontakt: +45 56 77 16 00
Åbningstider: Kl. 8-16 på hverdage

Mail Ontrade: callcenter@royalunibrew.com
Mail Offtrade: retail@royalunibrew.com

Prislister til Ontrade & Offtrade

Her har du mulighed for at downloade vores prislister inkl. produktbilleder, hvor du kan se vores sortiment på både drikkevarer og snacks.

Ontrade og Offtrade prisliste drikkevarer & snacks

Klik her for at se og downloade den aktuelle Ontrade og Offtrade prisliste

Royal Unibrews handelsbetingelser

Klik her for at se og downloade Royal Unibrews handelsbetingelser

Teknisk afdeling

Teknisk afdeling varetager alle tekniske opgaver for ontrade kunder, herunder installation, vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af fadølsanlæg og postmix.

Vores teknikere har stor ekspertise og erfaring, Vi afhjælper alle udfordringer, og skaber tryghed omkring driften af det tekniske udstyr. Teknisk afdeling kan også idégenerere, opstille en økonomisk ramme, projektere og bistå med valg af underleverandører.

Afdelingen – der har 30 ansatte – har hovedkontor i Horsens, men dækker alle afkroge af Danmark.

 

Klik her for at downloade den aktuelle fadølshåndbog
Klik her for at downloade vejledningen til ‘Problemer med udskænkning af fadøl’
Klik her for at downloade vejledningen til ‘Problemer med udskænkning af postmix’
Klik her for at downloade den aktuelle rensevejledning
Klik her for at downloade kundeguide til opstart af fadøl og postmix