Served by Nohrlund: Blossom Spritz

Blossom Spritz er en let syrlig og sød cocktail, der med sin unikke kombination straks får én til at drømme om en den danske sommer. Cocktailen er som en klassisk spritz baseret på hvidvin, men mixet med et twist af gin, sødmen fra friske hyldeblomster, sprøde rabarber og tilsat en perlende brus.

Mere information

Ingredienser

Vand, hvidvin*, rabarberjuice*, sukker*, gin*, hyldeblomstekstrakt*, hyldebærsaft fra koncentrat*, rosenkronblade*, kulsyre.

*Økologiske ingredienser.

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi 290 kJ/69,5 Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 9,4 g
- Heraf sukkerarter 9,4 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g

Served by Nohrlund: Mojito

Historierne om Mojito’ens oprindelse er mange – nogen kan dateres tilbage til 1600-tallet, andre til 1900-tallet. Nohrlund har her lavet deres bud på den perfekte sammensætning af rom, mynte, lime, sukker og blid brus.

Alk. 7,5%

Served by Nohrlund: Bramble

Bramble er, skarpt efterfulgt af kikset tøj og sjovt hår, det bedste fra 80’erne. Cocktailen er opfundet i London af Bartender Dick Bradsell, hvis vision var at skabe en cocktail, der smagte af UK. Med en perfekt afmålt sammensætning af gin, citronsaft, sirup og brombærlikør, må det siges at være gået meget godt.

Alk. 7,5%

Served by Nohrlund: Passion Martini

Passion Martini er passionsfrugt, når det er bedst. Cocktailen tager sødmen fra passionsfrugten og det friske fra en lime og har fået tilsat en fornuftig mængde sukker og vodka. Alt i alt en frisk og lækker cocktail.

Alk. 7,5%

Nohrlund Gin, Hyldeblomst & Ingefær

Ingefær og hyldeblomst er to kontraster, der mødes i en læskende cocktail. Den kraftige smag fra den insisterende ingefær opvejes af den aromatiske hyldeblomst. I samspil med ginnens intense og krydret enebær og noter af citrus skabes en dejlig balance mellem det kraftige og det søde.

Alk. 8,5%

Nohrlund Vodka, Jordbær & Rabarber

Nohrlund med jordbær og rabarber er smagen af mormors have om sommeren. Kun de mest modne og søde jordbær bliver tilladt adgang, hvor de bliver sat sammen med en sprød rabarber, samt en dyb og kompleks vanilje. For at beholde smagen af sommer, og bringe varmen frem i kroppen, er den nænsomt blandet med en premium vodka.

Alk. 8,5%

Nohrlund Karamelliseret Rom, Espresso & Chokoladebitter

Nohrlund med karamelliseret rom og chokoladebitter er vores after-dinner oplevelse. Vi laver vores egen karamelliseret rom med masser af sødme og vaniljenoter. Vores chokoladebitter er lavet på ristede kaffe- og kakaobønner, samt citron- og appelsin skal. Det bitre og friske bringer en masse karakter til drinken, som at nyde kaffe og petit four i ét glas.

Alk. 8,5%