Nohrlund Vodka, Jordbær & Rabarber

Nohrlund med jordbær og rabarber er smagen af mormors have om sommeren. Kun de mest modne og søde jordbær bliver tilladt adgang, hvor de bliver sat sammen med en sprød rabarber, samt en dyb og kompleks vanilje. For at beholde smagen af sommer, og bringe varmen frem i kroppen, er den nænsomt blandet med en premium vodka.

Alk. 8,5%

Nohrlund Gin, Hyldeblomst & Ingefær

Ingefær og hyldeblomst er to kontraster, der mødes i en læskende cocktail. Den kraftige smag fra den insisterende ingefær opvejes af den aromatiske hyldeblomst. I samspil med ginnens intense og krydret enebær og noter af citrus skabes en dejlig balance mellem det kraftige og det søde.

Alk. 8,5%

Nohrlund Rom, Hyben & Havtorn

Til denne Nohrlund er havtorn og hyben nøje udvalgt. Havtorn for sin friske syre og hyben med sin fyldige frugt giver anledning til et perfekt, nordisk smagssammenspil. Krydret med en lys rom, får denne cocktail en utrolig dybde, der fuldender cocktailen.

Alk. 8,5%

Nohrlund Gin, Gulerødder & Vanilje

Vores orange Nohrlund med gulerødder, æbler og vanilje, er i sandhed et forsøg på at indkapsle de bedste smage fra den danske køkkenhave. Baseret på en klassisk økologisk gin fra London, bringer den kryderierne fra haven frem i drinken.

Vi har juicet de modne gulerødder, som bidrager med en fylde og sødme, og tilsat en frisk koldpresset æblemost for at give fornemmelsen af, at bide ind i et friskplukket æble. Til slut er den tilpasset med vanilje og lime for at bringe dybde og balance.

Alk. 8,5%

Nohrlund Valnøddevodka, Brombær & Basilikum

Nohrlund med valnøddevodka og brombær er medspilleren til maden. Vi har lavet vores egen vodka med grovristede valnødder, som udtørrer munden, ligesom garvesyre i vinen ville gøre det. Første fornemmelse er frugt og sødme fra brombærerne, efterfulgt af en frisk og krydret smag af basilikum før smagen af ristede valnødder. Det perfekte match til middagen.

Alk. 8,5%

Nohrlund Karamelliseret Rom, Espresso & Chokoladebitter

Nohrlund med karamelliseret rom og chokoladebitter er vores after-dinner oplevelse. Vi laver vores egen karamelliseret rom med masser af sødme og vaniljenoter. Vores chokoladebitter er lavet på ristede kaffe- og kakaobønner, samt citron- og appelsin skal. Det bitre og friske bringer en masse karakter til drinken, som at nyde kaffe og petit four i ét glas.

Alk. 8,5%

Served by Nohrlund: Passion Martini

Passion Martini er passionsfrugt, når det er bedst. Cocktailen tager sødmen fra passionsfrugten og det friske fra en lime og har fået tilsat en fornuftig mængde sukker og vodka. Alt i alt en frisk og lækker cocktail.

Alk. 7,5%

Served by Nohrlund: Mojito

Historierne om Mojito’ens oprindelse er mange – nogen kan dateres tilbage til 1600-tallet, andre til 1900-tallet. Nohrlund har her lavet deres bud på den perfekte sammensætning af rom, mynte, lime, sukker og blid brus.

Alk. 7,5%

Served by Nohrlund: Bramble

Bramble er, skarpt efterfulgt af kikset tøj og sjovt hår, det bedste fra 80’erne. Cocktailen er opfundet i London af Bartender Dick Bradsell, hvis vision var at skabe en cocktail, der smagte af UK. Med en perfekt afmålt sammensætning af gin, citronsaft, sirup og brombærlikør, må det siges at være gået meget godt.

Alk. 7,5%