• Billedbank

  Find packshots, logoer, videoer og brandguides

  Klik her
 • Spiritus

  • Nohrlund

   I sommeren 2014 blev Nohrlund dannet af en gruppe bartendere med en fælles lidenskab for cocktails. Drømmen var at skabe cocktails, som kunne nydes og serveres af alle med smag for kvalitet. Uanset sted, formål, og uagtet at de ikke selv havde den viden, der skal til for at lave den perfekte cocktail.
   Efter en magisk sommer, præget af en indædt jagt på at finde de helt rigtige opskrifter, opstod de tre originale Nohrlund-cocktails, vi kender og elsker. Fundamentet for Nohrlund var skabt.

   Se produkter
 • National og Regional øl

  • Royal Beer

   Royal Beer er en højkvalitetsøl brygget i Danmark. Brandet dækker alle de største kategorier indenfor øl (Pilsner, Classic, stærk øl, økologisk øl, mørk øl og alkoholfri øl) og finder sin primære målgruppe hos mænd i alderen 25-45. Brandet har en stærk positionering indenfor musik igennem Tak Rock-initiativet.

   Tak Rock støtter op om det musikalske vækstlag indenfor dansk rock, og Royal Beer er på blot 2 år blevet anerkendt som dét ølmærke i Danmark, der gør mest for musikken. Udover Tak Rock er Royal Beer hovedsponsor på en række forskellige musikfestivaler, f.eks. SPOT, Musik i Lejet, Copenhell og SMUKfest.

   Se produkter
  • Albani

   Albanibryggeriet blev grundlagt af cand.pharm. Theodor Schiøtz i 1859, og var en af byens første industrivirksomheder. Bryggeriet lå, hvor det stadig ligger, centralt i Odense.

   H.C. Andersen var glad for Albani. I et brev fra et af hans mange ophold i sin fødeby skrev han om bryggeriets produkt: “Jeg kan ikke rose denne øl højt nok. Den er forfriskende, delikat og stærk. Prøv den!” Det var der mange, der gjorde, og det gør man stadig. Fra at være et lokalt Odense-foretagende er Albani Bryggerierne for længst blevet hele Fyns øl og Albani er blevet Fynboens foretrukne øl mærke. I dag finder man venner af Albani i alle egne af Danmark, hvor man kan få det fynske bryg.

   Design din etiket

   Se produkter
  • Ceres

   Ceres bryggeriet blev grundlagt i 1856 af en købmand og brændevinshandler, M.C. Lottrup. Ceres er opkaldt efter den romerske korn- og frugtbarheds-gudinde “Ceres”.  I folkemunde står Top for tradition og påpasselighed, hvilket stemmer godt overens med den måde vi brygger øl på.

   Design din etiket

   Se produkter
  • Thor

   1850 kom en svensk eventyrer, der kaldte sig Johan Peter Lindahl, til Randers. Ud over at være glad for at rejse var han også meget glad for øl og ølbrygning. Så glad, at han besluttede sig for at bygge et bryggeri i den kronjyske hovedstad. Bryggeriet blev købt af Christian Emil Synnestvedt, da John Peter Lindahl rejste til USA. Det endelige skøde blev udfærdiget den 12. juli 1856, og denne dato regnes i dag for bryggeriet Thors grundlæggelse.

   Design din etiket

   Se produkter
 • International øl

  • Heineken

   Siden Gerard Adriaan Heineken i 1873 bryggede den første Heineken® i Amsterdam, har branded været kronjuvelen i Heineken®’s mangfoldige internationale portefølje. Heineken® er verdens førende premium øl, elsket og nydt af millioner af mennesker verden over.

   Heineken er verdens mest eksporterede øl. Den kan i dag nydes i 192 lande. I 2016 blev der drukket 35 mio. HL Heineken® verden over, svarende til mere end 20.000 x 33 cl. flasker hvert minut døgnet rundt. Heineken® har kontinuerligt udvist stor fokus og passion for kvalitet, innovation og effektfuld forbrugermarkedsføring. Heineken®’s ikoniske identitet er den grønne farve, profilflasken og den røde stjerne, samt samme originale og uovertrufne recept verden over. Heineken® er referencen til fantastiske internationale oplevelser igennem sport (Champions League & Formel 1), musik (Elektronisk og clubbing) og film (James Bond). Heineken® vil altid være det korrekte ølvalg for den kosmopolitiske forbruger.

   Se produkter
  • Sol

   Historien lyder, at den tyske brygmester i et gammelt bryggeri kaldet ’Salto del Agua’ (Vandkilden) en morgen i 1899 opdagede, at en solstråle faldt ned over hans bryggekar.
   Dette fangede hans opmærksomhed, og han besluttede at kalde sin øl ’El Sol’ (’solen’ på spansk). SOL® blev lanceret i 1899 – så ja, den er ældre end andre kendte mexicanske øl (lanceret i 1922)!

   Se produkter
  • Newcastle Brown Ale

   Newcastle Brown Ale blev brygget første gang i 1927 i Newcastle, England, af oberst Jim Porter.
   Oberst Porter arbejdede på at udvikle en øl med en unik smag, der kombinerede den fyldighed, som kendertegner ale, med en smag, der var let tilgængelig for alle.

   Det færdige resultat blev en blød, cremet ale med smag af karamel og en let nøddeagtig eftersmag – en original og moden ’brown ale’.
   Newcastle Brown Ale er den bedst sælgende premium-flaskeøl på det britiske hjemmemarked med en markedsandel på ca. 40 % af salget af flaskeøl i restaurationsbranchen, men er meget større i USA, hvor den er den førende importerede ale!

   Se produkter
  • Edelweiss

   Edelweiss har navn efter en alpeblomst, der ses som et symbol på noget rent og dyrebart. Den fremstilles af bryggeriet ’Hofbräu Kaltenhausen’, som er det ældste hvedeølsbryggeri i Østrig. Opskriften på Edelweiss omfatter udvalgte kvalitetsråvarer og vand fra vores egen bjergkilde.

   Se produkter
  • Murphy's

   James J. Murphy begyndte at brygge i 1856 i den irske by Cork. Murphy’s er den mindst bitre af de irske stouts og derfor god at starte med for de, der ikke har smagt stout før.
   Siden mærket blev skabt, har Murphy’s modtaget adskillige kvalitetspriser, bl.a. den gyldne medalje ved Monde Selection i Bruxelles i 2005.

   Se produkter
  • Affligem

   I 1074, efter flere års kampe, vendte seks riddere hjem til Affligem (Belgien). De udvekslede deres rustninger for munkenes kåber og stiftede det berømte kloster og bryggeri i Affligem. Her har de med en respekt for tradition, der er bundet ind i alt, hvad Affligem-bryggeriet gør, produceret en øl rig på smag, der vil glæde ganerne på de mest krævende ølkendere og -elskere. Affligem tilbyder den ultimative øloplevelse for dem, der nyder de komplekse og sofistikerede ting i livet.

   Se produkter
 • Craft og Microbryg

  • Anarkist

   Ideen bag Anarkist serien er at bryde konventionerne fuldstændig ned. Det er en serie af øl, som er født ud af en sans for detaljen. Vi har været nede i de små petitesser, både i forhold til at brygge øllen, men i høj grad også omkring det visuelle udtryk, som er markant anderledes end noget andet, Theodor Schiøtz tidligere har skabt.

   Se produkter
  • Albani Special

   Vi er stolte over modtagelsen af vores mosaic IPA, så nu har vi gentaget succesformlen bag: Vi har givet brygmesteren frie hænder. Resultatet er en fyldig, ufiltreret hvedeøl og en mørk, frisk ale. Prøv dem alle tre – det er smagen af godt håndværk.

   Se produkter
  • Kissmeyer

   Anders Kissmeyer hører til i den absolutte elite af verdens bryggere. I 2011 blev han kåret som den bedste aktive brygger i verden, og ledende danske ølskribenter har kaldt ham den 3. mest betydende brygger i dansk bryggerihistorie.

   KISSMEYER-serien skal være et nyt pejlemærke i skoven af craft beers. Kvaliteten og oplevelsen af craft beer svinger gevaldigt, og som forbruger kan det være lidt svært at orientere sig. Det er selvfølgelig altid sjovt at prøve noget nyt, men midt i al denne bryggerkreativitet ser vi, at der dukker fyrtårne op. Disse fyrtårne repræsenterer en høj kvalitet, som man kan regne med, og som samtidig udforsker nye øltyper drevet af stor nysgerrighed. KISSMEYER er et sådant fyrtårn.

   For at sikre at KISSMEYER altid vil være interessant og relevant, har vi udviklet en række produktkoncepter, som vi vil lancere løbende i årene fremover.

   Alle produktkoncepter udspringer af Anders Kissmeyer’s personlige interesser og drive. Naturen, oplevelser og relevante ølsituationer, samt ikke mindst alle de gode bryggerkollegaer.

   Se produkter
  • Schiøtz

   Schiøtz-serien er en hyldest til Theodor Schiøtz, der i 1859 grundlagde Albani Bryggeriet i Odense.
   Schiøtz var udover at være en fantastisk dygtig brygger også en internationalt anerkendt botaniker – derfor er Schiøtz-serien brygget med et strejf af botanik og nordiske smagsgivere, der giver en mere kompleks og spændende smagsoplevelse.

   Se produkter
  • Lottrup

   Lottrup-serien er en hyldest til Malthe Conrad Lottrup, der i 1856 grundlagde Ceres Bryggeriet i Aarhus.
   Øltyperne tager udgangspunkt i den tidlige amerikanske bryggertradition, som blev skabt af europæiske bryggere, der udvandrede i 1800-tallet.

   Se produkter
 • Sodavand

  • Supermalt

   I slut 1960’erne under den nigerianske borgerkrig blev den daværende brygmester på Faxe Bryggeri spurgt af den danske forretningsmand, Jørgen Galst, om han kunne brygge en maltdrik, som kunne fungere som et alternativ til mad i et land med stor mangel på ressourcer. Peter Rasmussen sagde naturligvis ja – og hermed blev Supermalt født.

   Se produkter
  • Lorina

   Lorina kan dateres helt tilbage til 1895, hvor Victor Geyer, i sit hjem i Munster, udviklede den første lemonade på baggrund af en lille gruppe Lorraine familiers hemmeligholdte opskrifter.Siden da er der kommet en lang række forskellige lemonader til, og Lorina mærket er i dag kendt i store dele af verden og solgt i mere end 40 lande.
   I Danmark findes Lorina i to smagsvarianter: Pink Grapefruit og Blood Orange.
   Begge varianter er økologiske og fremstillet af naturlige ingredienser.

   Se produkter
  • Faxe Kondi

   I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. I et samarbejde med daværende landsholdsspiller i fodbold, håndbold og basketball, Knud Lundberg opfandt Faxe Bryggeri et produkt, der ikke tidligere havde set dagens lys. Koral Kondi blev introduceret som værende en læskedrik, der med sin unikke blanding af druesukker og lemon/lime ikke bare skulle smage godt – den skulle også hjælpe idrætsfolk til at være i topform til deres konkurrencer. Koral Kondi blev senere omdøbt til at hedde Faxe Kondi – og det hedder den stadig den dag i dag. Siden Faxe Kondis fødsel i starten af 1970’erne har dens unikke smag og stærke positionering inden for sport medvirket, at Faxe Kondi i dag er Danmarks førende lemon/lime sodavand.

   Se produkter
  • Nikoline

   Nikoline sodavand blev lanceret i 1978. Navnet var en hyldest til Nikoline Nielsen, som sammen med sin mand grundlagde Faxe Bryggeri i starten af 1900-tallet.

   Se produkter
  • Pepsi

   Pepsi blev grundlagt af farmaceuten Caleb Bradham i USA i 1898. Det var oprindeligt en medicin, som skulle hjælpe med fordøjelsen, men Caleb så et større potentiale og begyndte at servere drikken som en forfriskning til apotekets kunder. Det blev en succes, og i dag er det en af verdens mest populære sodavand, der flere gange er kåret som den bedste cola i blindsmagninger.
   Den præcise opskrift på Pepsi cola holdes tæt til kroppen, men med den rette kombination af de bedst tænkelige ingredienser: Colanødder, vanille, citrusfrugter, smagsstoffer, sødestoffer og det reneste vand, opnås den velkendte og elskede Pepsi colasmag.

   Se produkter
  • 7UP

   7UP er skabt af Charles Leiper Grigg. Grigg arbejdede på at udvikle produktet i mere end to år, før han opnåede hans mål: forfriskende og tørstslukkende. Da 7UP blev lanceret i efteråret 1929 var det første under navnet Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda, men kort tid efter lanceringen blev den omdøbt til 7UP. Da den blev lanceret, var der mere end 600 citron-lime drikke på markedet. I slutningen af 1940’erne var 7UP den tredje bedst sælgende sodavand i verden.
   7UP er blevet en populær drinkmixer i Danmark.

   Se produkter
  • Mountain Dew

   Mountain Dew er en lemon/lime sodavand, som er ekstremt populær i USA og eksporteres til mange lande, deriblandt Danmark. Drikkens historie i USA går tilbage til 1948, men først i 2007 blev den lanceret i Danmark gennem 7-Eleven.
   Mountain Dew har en urban og cool profil og er stærkt repræsenteret i den unge målgruppe, som interesserer sig for skating, snowboarding og gaming.
   Mountain Dew Citrus Blast er den originale Mountain Dew-sodavand fra USA, som er en læskende frisk sodavand med smag af citrusfrugter.

   Se produkter
  • Mirinda

   Mirinda blev oprindeligt lanceret i Spanien i 1959.
   I 1979 overtog PepsiCo mærket. Siden er det vokset enormt, findes i mere end 100 lande og har en portefølje på mere end 44+ forskellige frugtvarianter.
   Mirinda blev introduceret på det danske marked i 2004, hvor varianterne Appelsin og Lemon er tilgængelige.

   Se produkter
  • Lokale Sodavand

   På vores lokale ølmærker, Albani, Ceres og Thor, finder du Thor Passion, Ceres Rød Sodavand og Albani Tonic Water.

   Se produkter
  • Italiensk Sodavand

   I en lille by ved navn Crodo, beliggende i de italienske alper, har man siden 1940 produceret forfriskende sodavand udelukkende med naturlige ingredienser og et højt indhold af juice fra italienske frugter.

   Se produkter
 • Energi

 • Vand

  • Fonti Di Crodo

   I Crodo, en lille by i de italienske alper, har man siden 1835 tappet naturligt mineralvand på flaske.
   På sin kilometerlange vej ned gennem bjergene i Piemonte renses og beriges vandet med mere end 47 forskellige mineraler, der er med til at give det fine smagsmæssige nuancer.
   Fonti di Crodo mineralvand fås både med og uden brus.

   Se produkter
  • Egekilde

   Egekilde er naturligt mineral vand fra kilden i skoven. Egekilde kommer fra en underjordisk kilde i en skov på sydsjælland. Vandet er ca. 100 år om at løbe gennem jorden og de særlige kalklag. Herefter hentes det krystalklare vand op fra jorden igen og tappes på flaske. Vandet er nænsomt renset ved filtrering gennem den kalkholdige undergrund.

   Se produkter
  • Aqua Frizzante

   Aqua Frizzante er en forfriskende danskvand, som findes med og uden citrus.

   Se produkter
 • Juice & Saft

  • Nikoline Økologisk Saft og Juice

   De økologiske produkter fra Nikoline indeholder udelukkende ufiltreret økologisk frugtsaft og frugtjuice, fra frugt af allerhøjeste kvalitet. Det skulle da lige være smagen af minder om dansk sol og sommer.

   Se produkter
  • Nikoline Økologisk Brus

   Nikoline sodavand blev lanceret i 1978. Navnet var en hyldest til Nikoline Nielsen, som sammen med sin mand, grundlagde Faxe Bryggeriet i starten af 1900-tallet. Den velkendte sodavand fås nu også i en økologisk udgave produceret på førsteklasses økologiske råvarer.

   Se produkter
  • Nikoline Juice

   Nikoline-mærket er lig med god smag og masser af frugt – dette gælder også for vores Nikoline Juice. Den er fuld af frugt – nyd den til morgenmad, brunch, i smoothies eller som en iskold, læskende forfriskning. Nikoline juice er produceret af juice fra koncentrat. Fødevarestyrelsen anbefaler 600g frugt og grønt om dagen. 1 af de 6 om dagen kan erstattes af et glas Nikoline Juice.

   Se produkter
 • Shots

  • Tempt Shots

   Som Tempt RTD og cider, handler Tempt Shots om at feste sammen. Tempt appellerer dermed i høj grad til unge og festglade mennesker. Tempt sparker festen i gang og holder den kørende, til de sidste går hjem. En fest med Tempt er aldrig kedelig! Lækre shots, som tilbyder noget til enhver smag.

   Se produkter
 • Cider/RTD

 • Snacks

  • Doritos

   I 1964 blev Doritos lanceret – en karismatisk smagsfuld tortillachips.
   Doritos er Danmarks mest populære tortillachips og henvender sig især til den unge målgruppe.

   Doritos er sponsor af UEFA Champions League og NFL.

   Se produkter
  • Duyvis

   Duyvis stammer fra Holland med en historik helt tilbage til 1806.
   I dag er Duyvis det største peanut- og nøddemærke i Holland. I 2006 købte PepsiCo Duyvis.

   Se produkter
  • Lays

   Lays blev lanceret i USA i 1932 af Herman Lay. I 1944 blev Lays den første snack-producent, som anvendte TV-reklamer i markedsføringen. I dag er Lays verdens største snack-mærke.

   Se produkter