Happy Joe Cloudy

Happy Joe Cloudy er en premium halvtør cider med en ægte smag af æble. Fremstillet af den bedste kvalitet, med omhyggeligt udvalgte  råvarer. Denne variant har en fornem, forfriskende og velafbalanceret smag, og den er fremstillet ved hjælp af ufiltreret æblejuice.

Alk. 4,7%

Mere information

Ingredienser

Vand, æblevin, æblesaft fra koncentrat, syre (E330), citronjuice, naturlig aroma, konserveringsmiddel (E202), farvestof (E150c), antioxidant( kaliumdisulfit), stabilisator (E410).

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi 230 kJ/55 Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 5,5 g
- Heraf sukkerarter g
Protein 0 g
Salt g

Happy Joe Organic

Happy Joe Organic er en økologisk premium cider med en frisk smag af æble. Det er en tør cider produceret af nøje udvalgte økologiske råvarer, og lavet på en måde der ærer den traditionelle ciderproduktion. Den delikate smagsoplevelse er suppleret med den helt rigtige mængde bobler.

Alk. 4,7%

Mere information

Ingredienser

økologisk æblevin (vand økologisk æblejuice fra koncentrat, økologisk glucosesirup), vand, økologisk æblesaft fra koncentrat, økologisk sukker, syre (E330), naturlig aroma, antioxidant (kaliumdisulfit).

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi kJ/ Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 4,5 g
- Heraf sukkerarter 4,5 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Happy Joe Dry

Happy Joe Dry er en tør og forfriskende engelsk style æblecider – en premium cider med en ægte smag af æble. Den er produceret af den bedste kvalitet, omhyggeligt udvalgte råvarer og naturlige ingredienser.

Alk. 4,7%