New York Lager

New York Lager er inspireret af den amerikansk ‘pre-prohibition lager’. Det er en tørhumlet lager med en duft af krydrede citrusnoter fra amerikansk aromahumle på en baggrund af blød og fyldig maltbund. Den har en tør og ret fyldig smag, båret af krydret og frugtig humle på en markant karamelpræget maltbund. Bitterheden er blød og rund, og eftersmagen tør, middellang og humlekrydret. Øllet er gyldent ravfarvet, ufiltreret med et tæt, hvidt skum og er madmæssigt en uhyre ‘bredspektret’ øl, der passer til det meste. Dog især godt til lyst kød, stegt fjerkræ, burgere, pizza, krydret mad, sandwiches og smørrebrød.

ALK.: 5,2 %
IBU 28
EBC 25

 

Mere information

Ingredienser

Vand, ØKOLOGISK BYGMALT, økologisk humle og gær

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi 193 kJ/47 Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 4,0 g
- Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0,5 g
Salt 0,02 g

Bombay IPA

Bombay IPA så dagens lys I 2003 som en de første danske IPA’er. Det er en renfærdig IPA af west coast typen. Øllet er dybt gyldent, ufiltreret og med et lyst, cremefarvet skum. Aromaen bærer præg af en kompleks krydring fra humlen, med klare citrusnoter, ledsaget af en subtil maltkarakter i baggrunden. Passer godt til spicy retter fra eksempelvis det mexicanske og thailandske køkken.

ALK.: 6,5 %
IBU 43
EBC 24
Mere information

Ingredienser

Vand, ØKOLOGISK BYGMALT, økologisk humle og gær

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi 256 kJ/62 Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 5,8 g
- Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0,6 g
Salt 0,02 g

Ravnsborg Rød Ale

Ravnsborg Rød er en rigtig Nørrebro klassiker. Den stammer, ligesom New York Lager og Bombay IPA, helt tilbage fra Nørrebro Bryghus’ fødsel i 2003. Øltypen er en ‘amerikaniseret’ variant af den klassiske, britiske amber eller red ale. Münchner- og karamelmalte giver både den fine fylde og den bløde, runde og meget diskrete sødmefulde smag, som suppleres og balanceres fint af frugtighed fra de amerikanske aromahumler. Øllet er lyst mahognibrunt, ufiltreret og med et rødligt skær og et cremefarvet skum. En ideel øl til stegte kødretter.

ALK.: 5,5 %
IBU 22
EBC 40

 

Mere information