SønderjyskElitesport A/S

Det er næsten familiært

SønderjyskE Ishockey holder til i Vojens, og spiller sine hjemmekampe i SE Arena, der har plads til 5.000 tilskuere. Holdet har vundet Danmarksmesterskabet seks gange, og skrev i 2011 historie ved at tage bronze i Continental Cup-finalen i Minsk, Hviderusland. Klubben har taget tre pokaltitler i henholdsvis 2009-2010, 2010-2011 og 2012-2013, og var i 2014 den første danske klub, som deltog i den europæiske klubturnering Champions Hockey League (CHL).Siden 2004 har klubben hentet seks ”guldhjelme” danske mesterskaber til Sønderjylland.

”Vi har gennem mange år haft et fuldstændig fantastisk samarbejde med Royal Unibrew. Der er så meget loyalitet og power i det her samarbejdekendetegnet ved høj service, god kvalitet og masser af aktiviteter.

Vi opfatter slet ikke Royal Unibrew som en stor national spiller. Tværtimod er de meget lokale med gode, positionerede brands der giver en markant og stærk position i Sønderjylland. Konsulenterne er ildsjæle og ekstremt tæt på med udvikling, opmærksomhed og add-on i øjenhøjde. Det er næsten familiært. Vores egen konsulent Peter er meget aktiv med nye idéerog medbringer endda selv kunder til vores hjemmebanekampe.

Der er ingen tvivl om, at Royal Unibrew er stolte over at være partner til SønderjyskE Ishockey, og vi er stolte over at have dem som leverandør og samarbejdspartner.

Vi bygger op sammen, og der kommer hele tiden nye lag. På aktivitetssiden stiller Royal Unibrew eksempelvis med nissepiger op til jul, hjælper til ved koncerter og arrangerer forskellige happenings i foyeren. På produktsiden indenfor Craft Beer med nye produkter og spændende tiltag. Tilsammen skaber alle aktiviteter en fantastisk stemning, der i sidste ende er med til at øge vores salg.

”Vi er flagskibet indenfor ishockey i Danmark. Selvfølgelig har flere kradset på vores dør for at komme ind, men der må vi sige, at ingen matcher Royal Unibrew på service, kvalitet og innovation”.

I erhvervsklubben afholder vi 10 arrangementer årligt, hvoraf det ene er ølsmagning. Sidste gang var noget af et tilløbsstykke med cirka 600 deltagere. Royal Unibrews øleksperter deltog, og fortalte om ølbrygning, ølhistorie og hvad der er vigtigt, når man brygger øl. Vi smagte på flere forskellige varianter, og det var da heller ikke alle, som fik set hele kampen sidste gang.

Vi er flagskibet indenfor ishockey i Danmark. Selvfølgelig har flere kradset på vores dør for at komme ind, men der må vi sige, at ingen matcher Royal Unibrew på service, kvalitet og innovation. Det er også derfor, at vi netop har forlænget aftalen med fem år”.

Klaus B. Rasmussen, adm. direktør,
SønderjyskElitesport A/S
  • SønderjyskE Ishockey har eksisteret siden 2004
  • Cirka 100.000 tilskuere årligt
  • Danmarks mest moderne og arkitektoniske ishockeyarena
  • Kunde hos Royal Unibrew siden 2004