• Billedbank

  Find packshots, logoer, videoer og brandguides

  Klik her
 • Merchandise shop

  Køb merchandise fra Royal Unibrews brands i vores forbrugershop

  Klik her
 • Cocktails

  • Nohrlund

   I sommeren 2014 blev Nohrlund dannet af en gruppe bartendere med en fælles lidenskab for cocktails. Drømmen var at skabe cocktails, som kunne nydes og serveres af alle med smag for kvalitet. Uanset sted, formål, og uagtet at de ikke selv havde den viden, der skal til for at lave den perfekte cocktail.
   Efter en magisk sommer, præget af en indædt jagt på at finde de helt rigtige opskrifter, opstod de tre originale Nohrlund-cocktails, vi kender og elsker. Fundamentet for Nohrlund var skabt.

   Se produkter
  • Urban Cocktails

   Urban Cocktails er ærlige og enkle cocktails, specielt designede til dét øjeblik, hvor festen topper. Urban Cocktails er de hurtigste drinks på barkortet, og de nemmeste at
   håndtere. Tap dem direkte fra hanen og tilføj is. Årelang bartender-erfaring og garnish-forfængelighed er underordnet. Enklere bliver det faktisk ikke.

   Se produkter
 • National og Regional øl

  • Fuglsang

   Bryggeriet Fuglsang blev grundlagt I 1865 af Søren Christian Fuglsang og var frem til 2021 det ældste familieejede bryggeri I Danmark.
   Ølserien fra Fuglsang er en serie af maltdrevne øl, der med respekt for håndværket og råvarerne fremstiller gedigent øl efter sønderjysk tradition.
   Netop kærligheden til råvarerne og håndværket er gået I arv gennem generationerne I Fuglsang-familien, og det er med dyb respekt for denne passion, at vi fremover vil videreføre denne stolte arv.

   Se produkter
  • PIFT

   PIFT er en forfriskende og lys hvedeøl med et frugtigt strejf.

   PIFT hylder og støtter Street Art og alle de kunstnere, som er med til at forskønne Danmarks byer og gøre dem mere farverige.

   Vi samarbejder med en række af landets dygtigste Street Art kunstnere til at dekorere vores etiketter, samt til at dekorere udvalgte spots i byernes og på byernes barer mm.

   Se produkter
  • Royal Beer

   Royal Beer er en højkvalitetsøl brygget i Danmark. Brandet dækker alle de største kategorier indenfor øl (Pilsner, Classic, stærk øl, økologisk øl, mørk øl og alkoholfri øl). Brandet har en stærk positionering indenfor musik igennem Tak Rock-initiativet.

   Tak Rock støtter op om det musikalske vækstlag indenfor dansk rock, og Royal Beer er blevet anerkendt som dét ølmærke i Danmark, der gør mest for musikken. Udover Tak Rock er Royal Beer hovedsponsor på en række forskellige musikfestivaler og events.

   Se produkter
  • Albani

   Albanibryggeriet blev grundlagt af cand.pharm. Theodor Schiøtz i 1859, og var en af byens første industrivirksomheder. Bryggeriet lå, hvor det stadig ligger, centralt i Odense.

   H.C. Andersen var glad for Albani. I et brev fra et af hans mange ophold i sin fødeby skrev han om bryggeriets produkt: “Jeg kan ikke rose denne øl højt nok. Den er forfriskende, delikat og stærk. Prøv den!” Det var der mange, der gjorde, og det gør man stadig. Fra at være et lokalt Odense-foretagende er Albani Bryggerierne for længst blevet hele Fyns øl og Albani er blevet Fynboens foretrukne øl mærke. I dag finder man venner af Albani i alle egne af Danmark, hvor man kan få det fynske bryg.

   Design din etiket

   Se produkter
  • Ceres

   Ceres bryggeriet blev grundlagt i 1856 af en købmand og brændevinshandler, M.C. Lottrup. Ceres er opkaldt efter den romerske korn- og frugtbarheds-gudinde “Ceres”.  I folkemunde står Top for tradition og påpasselighed, hvilket stemmer godt overens med den måde vi brygger øl på.

   Design din etiket

   Se produkter
  • Thor

   I 1850 kom en svensk eventyrer, der kaldte sig Johan Peter Lindahl, til Randers. Ud over at være glad for at rejse var han også meget glad for øl og ølbrygning. Så glad, at han besluttede sig for at bygge et bryggeri i den kronjyske hovedstad. Bryggeriet blev købt af Christian Emil Synnestvedt, da John Peter Lindahl rejste til USA. Det endelige skøde blev udfærdiget den 12. juli 1856, og denne dato regnes i dag for bryggeriet Thors grundlæggelse.

   Design din etiket

   Se produkter
 • International øl

  • Lagunitas

   Lagunitas Brewing Company startede på et komfur hos Tony Magee
   i det nordlige Californien i 1993. Lige siden har de brygget skønne
   humlede øl. Lagunitas IPA er et fyrtårn inden for den amerikanske
   craftbevægelse og er i dag en af verdens bedst sælgende IPA’er.

   Se produkter
  • Birra Moretti

   Italiens favorit ølmærke!
   Luigi Moretti begyndte i 1859 at brygge øl i Udine, Italien, hvor han skabte Birra Moretti. En ægte autentisk italiensk pilsner brygget på de fineste kvalitetsråvarer. Blandingen de nøje udvalgte råvarer giver en velafbalanceret pilsner med frugtige noter afsluttet med moderat bitterhed. Birra Moretti nydes gerne sammen med retter fra det ægte autentiske italienske køkken. Salute!

   Se produkter
  • Heineken

   Siden Gerard Adriaan Heineken i 1873 bryggede den første Heineken® i Amsterdam, har branded været kronjuvelen i Heineken®’s mangfoldige internationale portefølje. Heineken® er verdens førende premium øl, elsket og nydt af millioner af mennesker verden over.

   Heineken er verdens mest eksporterede øl. Den kan i dag nydes i 192 lande. I 2016 blev der drukket 35 mio. HL Heineken® verden over, svarende til mere end 20.000 x 33 cl. flasker hvert minut døgnet rundt. Heineken® har kontinuerligt udvist stor fokus og passion for kvalitet, innovation og effektfuld forbrugermarkedsføring. Heineken®’s ikoniske identitet er den grønne farve, profilflasken og den røde stjerne, samt samme originale og uovertrufne recept verden over. Heineken® er referencen til fantastiske internationale oplevelser igennem sport (Champions League & Formel 1), musik (Elektronisk og clubbing) og film (James Bond). Heineken® vil altid være det korrekte ølvalg for den kosmopolitiske forbruger.

   Se produkter
  • Sol

   Historien lyder, at den tyske brygmester i et gammelt bryggeri kaldet ’Salto del Agua’ (Vandkilden) en morgen i 1899 opdagede, at en solstråle faldt ned over hans bryggekar.
   Dette fangede hans opmærksomhed, og han besluttede at kalde sin øl ’El Sol’ (’solen’ på spansk). SOL® blev lanceret i 1899 – så ja, den er ældre end andre kendte mexicanske øl (lanceret i 1922)!

   Se produkter
  • Newcastle Brown Ale

   Newcastle Brown Ale blev brygget første gang i 1927 i Newcastle, England, af oberst Jim Porter.
   Oberst Porter arbejdede på at udvikle en øl med en unik smag, der kombinerede den fyldighed, som kendertegner ale, med en smag, der var let tilgængelig for alle.

   Det færdige resultat blev en blød, cremet ale med smag af karamel og en let nøddeagtig eftersmag – en original og moden ’brown ale’.
   Newcastle Brown Ale er den bedst sælgende premium-flaskeøl på det britiske hjemmemarked med en markedsandel på ca. 40 % af salget af flaskeøl i restaurationsbranchen, men er meget større i USA, hvor den er den førende importerede ale!

   Se produkter
  • Edelweiss

   Edelweiss har navn efter en alpeblomst, der ses som et symbol på noget rent og dyrebart. Den fremstilles af bryggeriet ’Hofbräu Kaltenhausen’, som er det ældste hvedeølsbryggeri i Østrig. Opskriften på Edelweiss omfatter udvalgte kvalitetsråvarer og vand fra vores egen bjergkilde.

   Se produkter
  • Murphy's

   James J. Murphy begyndte at brygge i 1856 i den irske by Cork. Murphy’s er den mindst bitre af de irske stouts og derfor god at starte med for de, der ikke har smagt stout før.
   Siden mærket blev skabt, har Murphy’s modtaget adskillige kvalitetspriser, bl.a. den gyldne medalje ved Monde Selection i Bruxelles i 2005.

   Se produkter
  • Affligem

   I 1074, efter flere års kampe, vendte seks riddere hjem til Affligem (Belgien). De udvekslede deres rustninger for munkenes kåber og stiftede det berømte kloster og bryggeri i Affligem. Her har de med en respekt for tradition, der er bundet ind i alt, hvad Affligem-bryggeriet gør, produceret en øl rig på smag, der vil glæde ganerne på de mest krævende ølkendere og -elskere. Affligem tilbyder den ultimative øloplevelse for dem, der nyder de komplekse og sofistikerede ting i livet.

   Se produkter
 • Craft og Microbryg

  • Godt Bryg

   Godt Bryg-serien hylder den stolte danske ølbrygningstradition fra 34 lokale bryggerier – det ældste af disse grundlagt i 1832. ”Godt Bryg” brugte man til at beskrive de bedste øl, og de opskrifter har vi ladet os inspirere af. Brygget med gode råvarer og samme håndværksmæssige stolthed som dengang, tilført det, vi har lært om ølbrygning siden – så du nu kan smage på historien.

   Se produkter
  • Nørrebro Bryghus

   Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.
   Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser. Vores brygmester Michael Rahbek brygger økologiske øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnligt den amerikanske brygkultur.

   Se produkter
  • Anarkist

   Ideen bag Anarkist serien er at bryde konventionerne fuldstændig ned. Det er en serie af øl, som er født ud af en sans for detaljen. Vi har været nede i de små petitesser, både i forhold til at brygge øllen, men i høj grad også omkring det visuelle udtryk, som er markant anderledes end noget andet, Theodor Schiøtz tidligere har skabt.

   Se produkter
  • Albani Special

   Vi er stolte over modtagelsen af vores mosaic IPA, så nu har vi gentaget succesformlen bag: Vi har givet brygmesteren frie hænder. Resultatet er en fyldig, ufiltreret hvedeøl og en mørk, frisk ale. Prøv dem alle tre – det er smagen af godt håndværk.

   Se produkter
  • Kissmeyer

   Anders Kissmeyer hører til i den absolutte elite af verdens bryggere. I 2011 blev han kåret som den bedste aktive brygger i verden, og ledende danske ølskribenter har kaldt ham den 3. mest betydende brygger i dansk bryggerihistorie.

   KISSMEYER-serien skal være et nyt pejlemærke i skoven af craft beers. Kvaliteten og oplevelsen af craft beer svinger gevaldigt, og som forbruger kan det være lidt svært at orientere sig. Det er selvfølgelig altid sjovt at prøve noget nyt, men midt i al denne bryggerkreativitet ser vi, at der dukker fyrtårne op. Disse fyrtårne repræsenterer en høj kvalitet, som man kan regne med, og som samtidig udforsker nye øltyper drevet af stor nysgerrighed. KISSMEYER er et sådant fyrtårn.

   For at sikre at KISSMEYER altid vil være interessant og relevant, har vi udviklet en række produktkoncepter, som vi vil lancere løbende i årene fremover.

   Alle produktkoncepter udspringer af Anders Kissmeyer’s personlige interesser og drive. Naturen, oplevelser og relevante ølsituationer, samt ikke mindst alle de gode bryggerkollegaer.

   Se produkter
  • Schiøtz

   Schiøtz-serien er en hyldest til Theodor Schiøtz, der i 1859 grundlagde Albani Bryggeriet i Odense.
   Schiøtz var udover at være en fantastisk dygtig brygger også en internationalt anerkendt botaniker – derfor er Schiøtz-serien brygget med et strejf af botanik og nordiske smagsgivere, der giver en mere kompleks og spændende smagsoplevelse.

   Se produkter
 • Sodavand

  • Lorina

   Lorina kan dateres helt tilbage til 1895, hvor Victor Geyer, i sit hjem i Munster, udviklede den første lemonade på baggrund af en lille gruppe Lorraine familiers hemmeligholdte opskrifter.Siden da er der kommet en lang række forskellige lemonader til, og Lorina mærket er i dag kendt i store dele af verden og solgt i mere end 40 lande.
   I Danmark findes Lorina i to smagsvarianter: Pink Grapefruit og Blood Orange.
   Begge varianter er økologiske og fremstillet af naturlige ingredienser.

   Se produkter
  • Frem

   Mineralvandsfabrikken Frem A/S blev grundlagt af Egon Adelhardt Nielsen i 1949. Han havde arbejdet på et sodavandstapperi ved Hadsund, og fik lyst til at starte sit eget. Han og familien satte derfor kursen mod Ribe – den største by i Jylland uden en sodavandsfabrik. Her blev Frem sodavanden født og den blev hurtigt populær i lokalområdet.
   Frem sodavand bliver fortsat produceret og tappet i Ribe, men bliver i dag leveret landsdækkende og er gennem årene blevet hele Danmarks sodavand, der især er kendt for sit slogan; ”Alle på stribe, drikker Frem fra Ribe”.

   Se produkter
  • Adelhardt

   Adelhardt har lavet safter og sodavand i mere end 50 år, og har helt fra starten sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer. Derfor produceres alle Adelhardt saft og sodavand med en forrygende smag og af en meget høj kvalitet.
   Adelhardt er i dag kendt for at have et stort udvalg af økologiske safter og sodavand.

   Se produkter
  • Fuglsang Mixer

   Fuglsang mixers er en eksklusiv serie af danske, økologiske tonicvand og ginger beer. Serien består både af helt traditionelle, men også nogle mere innovative smagsvarianter og er det perfekte supplement til den bedste gin og rom.

   Se produkter
  • Faxe Kondi

   I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. I et samarbejde med daværende landsholdsspiller i fodbold, håndbold og basketball, Knud Lundberg opfandt Faxe Bryggeri et produkt, der ikke tidligere havde set dagens lys. Koral Kondi blev introduceret som værende en læskedrik, der havde en unik blanding af druesukker og lemon/lime. Koral Kondi blev senere omdøbt til at hedde Faxe Kondi – og det hedder den stadig den dag i dag. Siden Faxe Kondis fødsel i starten af 1970’erne har dens unikke smag og stærke positionering inden for sport medvirket, at Faxe Kondi i dag er Danmarks førende lemon/lime sodavand.

   Se produkter
  • Pepsi

   Pepsi blev grundlagt af farmaceuten Caleb Bradham i USA i 1898. Det var oprindeligt en medicin, som skulle hjælpe med fordøjelsen, men Caleb så et større potentiale og begyndte at servere drikken som en forfriskning til apotekets kunder. Det blev en succes, og i dag er det en af verdens mest populære sodavand, der flere gange er kåret som den bedste cola i blindsmagninger.
   Den præcise opskrift på Pepsi cola holdes tæt til kroppen, men med den rette kombination af de bedst tænkelige ingredienser: Colanødder, vanille, citrusfrugter, smagsstoffer, sødestoffer og det reneste vand, opnås den velkendte og elskede Pepsi colasmag.

   Se produkter
  • 7UP

   7UP er skabt af Charles Leiper Grigg. Grigg arbejdede på at udvikle produktet i mere end to år, før han opnåede hans mål: forfriskende og tørstslukkende. Da 7UP blev lanceret i efteråret 1929 var det første under navnet Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda, men kort tid efter lanceringen blev den omdøbt til 7UP. Da den blev lanceret, var der mere end 600 citron-lime drikke på markedet. I slutningen af 1940’erne var 7UP den tredje bedst sælgende sodavand i verden.
   7UP er blevet en populær drinkmixer i Danmark.

   Se produkter
  • Mountain Dew

   Mountain Dew er en lemon/lime sodavand, som er ekstremt populær i USA og eksporteres til mange lande, deriblandt Danmark. Drikkens historie i USA går tilbage til 1948, men først i 2007 blev den lanceret i Danmark gennem 7-Eleven.
   Mountain Dew har en urban og cool profil og er stærkt repræsenteret i den unge målgruppe, som interesserer sig for skating, snowboarding og gaming.
   Mountain Dew Citrus Blast er den originale Mountain Dew-sodavand fra USA, som er en læskende frisk sodavand med smag af citrusfrugter.

   Se produkter
  • Mirinda

   Mirinda blev oprindeligt lanceret i Spanien i 1959.
   I 1979 overtog PepsiCo mærket. Siden er det vokset enormt, findes i mere end 100 lande og har en portefølje på mere end 44+ forskellige frugtvarianter.
   Mirinda blev introduceret på det danske marked i 2004, hvor varianterne Appelsin og Lemon er tilgængelige.

   Se produkter
  • Lokale Sodavand

   På vores lokale ølmærker, Albani, Ceres og Thor, finder du Thor Passion, Ceres Rød Sodavand og Albani Tonic Water.

   Se produkter
 • Energi

  • CULT Energy

   CULTs historie startede i 1998 med energidrikken CULT Energy. Dengang havde den smag af cherry cola og kom i en sodavandsflaske med brandet papir omkring.

   Indenfor kort tid opnåede den en markedsandel i Danmark på 83% i kategorien ‘kulsyreholdige energidrikke’. CULT er i årenes løb justeret til i smagen og har i dag en portefølje med adskillige stærke varianter.

   Se produkter
  • Rockstar

   Rockstar blev grundlagt i 1999 af Russell Weiner i USA og er i dag et af verdens største energibrands.
   Rockstar energidrik er designet til dem, der fører en aktiv livsstil – fra atleter til rockstjerner.

   Se produkter
  • Faxe Kondi Booster

   Faxe Kondi Booster er en lokal dansk energidrik, som blev en del af Faxe Kondi-familien i 2012. Den har den velkendte Faxe Kondi-smag, men med mere power og intensitet. Produktet har et højt koffeinindhold og indeholder druesukker. Faxe Kondi Booster har på sin korte levetid allerede udviklet sig til at blive én af Danmarks førende energidrikke.

   Se produkter
 • Vand

  • Egekilde

   Egekilde er naturligt mineral vand fra kilden i skoven. Egekilde kommer fra en underjordisk kilde i en skov på sydsjælland. Vandet er ca. 100 år om at løbe gennem jorden og de særlige kalklag. Herefter hentes det krystalklare vand op fra jorden igen og tappes på flaske. Vandet er nænsomt renset ved filtrering gennem den kalkholdige undergrund.

   Se produkter
 • Juice, Saft og Drik

  • Frem

   Mineralvandsfabrikken Frem A/S blev grundlagt af Egon Adelhardt Nielsen i 1949. Fra begyndelsen var det kun sodavand, Frem producerede, men da 1952 var et fantastisk æbleår, opfordrede Egon Adelhardt folk i byen til at komme med deres nedfaldne æbler, og så kvitterede han med frisklavet most. Det førte til en fast tradition, hvor mange lokale stod i kø med deres æblefyldte kurve.
   Senere tog mosteriet og forretningen til, så der måtte bygges en ny fabrik med tilhørende fabrik, og her produceres der fortsat most og sodavand den dag i dag.

   Se produkter
  • Adelhardt

   Adelhardt har lavet safter og sodavand i mere end 50 år, og har helt fra starten sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer. Derfor produceres alle Adelhardt saft og sodavand med en forrygende smag og af en meget høj kvalitet.
   Adelhardt er i dag kendt for at have et stort udvalg af økologiske safter og sodavand.

   Se produkter
 • Shots

  • URBAN Shots

   URBAN shots sparker festen i gang og holder den kørende, til de sidste går hjem. En fest med URBAN er aldrig kedelig! Lækre shots, som tilbyder noget til enhver smag.

   Se produkter
 • Cider/RTD

 • Snacks

  • Doritos

   I 1964 blev Doritos lanceret – en karismatisk smagsfuld tortillachips.
   Doritos er Danmarks mest populære tortillachips og henvender sig især til den unge målgruppe.

   Se produkter
  • Lays

   Lays blev lanceret i USA i 1932 af Herman Lay. I 1944 blev Lays den første snack-producent, som anvendte TV-reklamer i markedsføringen. I dag er Lays verdens største snack-mærke.

   Se produkter