Scandic

Frihed til at udvikle sammen!

Scandic er Danmarks største hoteIkæde med 26 hoteller og knap 2000 medarbejdere på Sjælland, Fyn og Jylland. I 2017 blev Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.
Kæden er i rivende udvikling, og vil inden for de næste år åbne yderligere fire nye hoteller: Frederiksberg, Amager, København (Kalvebod Brygge) og Aarhus. Dermed tilføjer virksomheden mere end 2.000 nye værelser til sin portefølje.


En ny aftale betyder, at Royal Unibrew de næste fem år leverer øl, cider og andre drikkevarer til Scandics lokale restauranter og barer i hele landet.

 

”Hos Scandic er vi overbeviste om, at Royal Unibrew bringer vores barer og restauranter på next level. For os handler det om at øge omsætningen, antallet af gæster og den generelle kundetilfredshed. Vi skal have overnattende gæster til at blive længere, og vi vil frem til, at flere – ikke overnattende gæster – kommer ind udefra og går på restaurant eller bar.

 

I tæt samarbejde skal vi skabe unikness gennem et lokaltilpasset sortiment med eftertragtede brands. Det vil være helt naturligt, at vi – på vores fynske hoteller – har Albani i fadølshanerne. At vi har Ceres i Aarhus og Thor i Randers. Hotellerne er en del af lokalsamfundet, og det skal sortimentet i endnu højere grad afspejle.

 

Med aftalen er der frihed til at lege med nye produkter og udvikle sammen – f.eks. Kissmeyer, Anarkist, Happy Joe æblecider eller Nohrlund økologiske cocktails. Scandic i Danmark har både kursus/konference- og turisthoteller, som vi skal imødekomme gennem et sortiment der både overrasker, udfordrer og giver gæsterne nogle aha-oplevelser.

 

Karsten Felvang Nielsen,
Food & Beverage direktør
  • Danmarks største hotelkæde
  • Over 2 millioner gæster årligt
  • Rullende sortiment med lokaltilpassede produkter
  • Kunde hos Royal Unibrew siden 2011 på læsk og kildevand