Scandic

Frihed til at udvikle sammen!

Scandic er Danmarks største hoteIkæde og landets eneste svanemærkede hotelkæde med 30 hoteller fordelt i 14 danske byer med knap 2000 medarbejdere.

Royal Unibrew leverer et bredt sortiment af drikkevarer til Scandics egne restauranter og barer i hele landet.

”Hos Scandic er vi overbeviste om, at Royal Unibrew bringer vores barer og restauranter til next level. For os handler det om at øge omsætningen, antallet af gæster og den generelle kundetilfredshed. Vi skal have overnattende gæster til at blive længere, og vi vil frem til at flere ikke overnattende gæster kommer ind udefra og besøger vores restauranter og barer.

I tæt samarbejde skal vi skabe unikke muligheder både med økologiske produkter og gennem et lokaltilpasset sortiment med eftertragtede brands. Det vil være helt naturligt, at vi på vores fynske hoteller har Albani i fadølshanerne. At vi har Ceres i Aarhus og Nørrebro Bryghus i København. Hotellerne er en del af lokalsamfundet, og det skal sortimentet i endnu højere grad afspejle. Gennem vores tætte samarbejde har vi skabt en økologiprocent på vores samlede køb af drikkevarer på 40%.

Med aftalen er der frihed til at lege med nye produkter og udvikle sammen – f.eks. Kissmeyer, Anarkist, Nørrebro Bryghus eller Nohrlund økologiske cocktails. Scandic i Danmark har både kursus/konference- og turisthoteller, som vi skal imødekomme gennem et sortiment, der både overrasker, udfordrer og giver gæsterne nogle aha-oplevelser.”

Karsten Felvang Nielsen,
Food & Beverage direktør
  • Danmarks største hotelkæde
  • Over 2 millioner gæster årligt
  • Rullende sortiment med lokaltilpassede produkter
  • Kunde hos Royal Unibrew siden 2011