Brøggeriet

Royal Unibrew går et ekstra skridt

Brøggeriet på Rådhustorvet i Sønderborg udvikler den danske øl- og kaffekultur. Konceptet er præget af kreativitet, ærlig mad, kvalitet og økologi. Nyd en god øl, et veltilberedt måltid mad eller en kop kaffe i hyggelige omgivelser, og få et pusterum i en fortravlet hverdag. Brøggeriet forener den mindeværdige oplevelse med ekstraordinær god betjening i afslappede og hyggelige omgivelser.

”Opstarten i vores samarbejde har været yderst professionelt. Royal Unibrew overholder alle aftaler, og det betyder alt for en servicevirksomhed som vores.

”Vi afsøgte markedet, men må bare konstatere, at Royal Unibrew er super professionelle, ikke mindst på det personlige plan”.

Vi afsøgte markedet, men må bare konstatere, at Royal Unibrew er super professionelle, ikke mindst på det personlige plan. Det gælder både konsulenten og hans chef. De vil os, og det kan man mærke. De gårdet ekstraskridt, som de andre mangler.

Brøggeriet er også et mikrobryggeri, og derfor måske en lidt usædvanlig kunde med eget fadølsudstyr, egne tanke og egen brygmester. Vi brygger ni forskellige øl, og det er på toppen af vores kapasitet. Derfor har vi plukket i Royal Unibrews Craft Beer sortiment og taget flere spændende varianter ind på flaske. Tidligere havde vi kun egne øl, men kan nu tilbyde gæsterne f.eks. en IPA eller en porter. Det er stærkt.

Det er mit klare indstyk, at Royal Unibrew har steppet op i det Sønderjyske de senere år. Som bryggeri er de blevet meget synlige, blandt andet gennem sponsorater af kulturarrangementer og sportsbegivenheder. Det er noget, vi forretningsdrivende bemærker”.

Allan Jylov, restauratør,
Brøggeriet
 • Café og mikrobryggeri
 • Cirka 170.000 gæster årligt
 • Brygger selv ni forskellige øl
 • Kunde hos Royal Unibrew siden april 2017

Bar Group

Engageret, interesseret og jordnær

Bargroup, grundlagt i 2011, er en restaurationskoncern med hovedkontor i Odense. Fire lokale iværksættere ejer og driver syv barer-værtshuse og en restaurant: Klosterkroen, Den Brølende And, Viggos, Ølhunden, Lørups Vinstue, Blomsten og Bien samt Undergrund er hjemhørende i hjertet af Odense, mens baren The Brick på Åboulevarden holder til i Århus.

”Vi har et utrolig tæt samarbejde med kort afstand til beslutningstagerne. Uanset niveau er vi på fornavn med de fleste, og mødes med smil og åbne arme hos salgskonsulent, distriktschef og kommerciel direktør. Der er stort engagement og en åbenlys, ægte interesse for vores virksomhed. Det er meget jordnært og ligetil.

Royal Unibrew har nogle stærke brands, varemærker og koncepter, som spiller sammen med hver enkelt restauration. De tilpasser individuelt mulighederne efter de ønsker, som vi har. Eksempelvis er Albani grundlæggeren Theodor Schiøtz omdrejningspunktet i restauranten, fordi vi her har brug for noget lokalt, noget historie og nogle traditioner. Bryggeriet tager ejerskab for restauranten, og restauranten tager ejerskab for bryggeriet.

”Royal Unibrew er en af de få leverandører, som er totalleverandør på øl, cider og læsk. De er så tæt på, som nogen kan være”.

Vi har ikke det klassiske standardsortiment nede fra det lokale supermarked. Det er også, hvad gæsterne oplever. Der er en spædende historie bag produkterne, og personalet uddannes løbende af Royal Unibrews ølsommeliers. Det er en ongoing proces, som har stor fokus fra vores side.

Royal Unibrew er en af de få leverandører, som er totalleverandør på øl, cider og læsk. De er så tæt på, som nogen kan være”.

Bjørn Hentze, direktør og partner,
Bargroup ApS
 • Ejer og driver syv barerog en restaurant
 • Langt over 100.000 gæster årligt
 • Over 100 fadølshaner
 • Kunde hos Royal Unibrew siden 2011

Lido Caféen

Model-store for Schiøtz og Lottrup

Lido Caféen – med beliggenhed ud til Søndertorv og gågaden – er en hyggelig café i hjertet af Vejle. Her er der plads til at slappe af og nyde hinandens selskab. Menukortet er udarbejdet af et køkkenhold med erfaring fra anerkendte spisesteder – og i samarbejde med nøje udvalgte lokale samarbejdspartnere. Lido Caféen er Schiøtz og Lottrup model-store, så her er der rig mulighed for at få sig en smagsmæssig øloplevelse.

”I Vejle er der rigtig mange barer, værtshuse, diskoteker, caféer og restauranter. For syv år siden havde alle beværtninger det samme øl og de samme sodavand. Da Royal Unibrew så havde banket på min dør fire gange, valgte vi at skifte – simpelthen for at skille os ud fra mængden.

Vi oplever, at produktportefølje, udstyr og literrabat er lige så god – eller bedre – end andre leverandører, og samtidig har vi en samarbejdspartner, som brænder for os. En partner som vil os.

Lido Caféen er model-store for Schiøtz og Lottrup, fordi det er spændende koncepter og gode produkter. At være model-store betyder, at vi benyttes som eksempel overfor andre forretninger på, hvad man kan opnå ved at fokusere på Royal Unibrews koncepter indenfor Craft Beer.

”Vi vil skille os ud fra mængden, og det gør vi sammen med Royal Unibrew”.

Vi vil skille os ud fra mængden, og det gør vi sammen med Royal Unibrew. Vi har ”vores egne brands” og et smagsbræt, hvor gæsterne kan smage tre-fire forskellige varianter med 0,2 liter i hvert glas. På menukortet har vi retter, hvor øl benyttes som ingrediens i maden. Det kan være i en sovs eller som marinade. I en Royal Beer Burger har vi benyttet Schiøtz Mørk Mumme til øl-marinerede rødløg”.

Lars Berggreen, indehaver,
Lido Caféen
 • Hyggelig Café i hjertet af Vejle
 • Cirka 120.000 gæster årligt
 • Plads til 240 gæster heraf 120 udenfor
 • Kunde hos Royal Unibrew siden 2010

Restaurant Carlslund

Albanis arbejde er second-to-none

Det legendariske beværtersted Carlslund blev opført i 1871 af kammerherre Chr. Benzon på Kristiansdal, det nuværende Dalum Kloster. I 2015 udbrændte Carlslund ved en påsat brand. Lokale investorer har sidenhen arbejdet på at genopføre restauranten, og efter to års hårdt arbejde, genåbnede Carlslund den 01. maj 2017. Under stråtag og mellem vægge af bindingsværk serveres gode danske egnsretter og kolde øl i Fruens Bøge i Odense SV.

”Albanis arbejde i forbindelse med vores opstart er second-to-none. Helt igennem fantastisk. Vi har fået alt den opbakning,som vi har kunnet ønske os – plus lidt mere. Der er lagt en strategi, som bliver fulgt til punkt og prikke. Ud fra tidligere historik og tidenstrends har vi blandt andet fået Schiøtz ind. Det er en stærk serie, som vi sælger rigtig meget af.

”Vi bliver meget ofte kontaktet med idéer til, hvordan vi kan øge vores salg og betjene vores gæster endnu bedre.”

Der er en plan for, hvordan vi skal have fire 1.000-liters tanke gravet ned under restauranten i en speciel kølekælder. Det betyder, at vi også kan imødekomme de meget travle sommerdage ved vores jazz-arrangementer, hvor der ofte kommer 500-600 gæster.

Vi bliver meget ofte kontaktet med ideer til, hvordan vi kan øge vores salg og betjene vores gæster endnu bedre.

Albani er meget nærværende og lokalt orienteret fra by til by. Det er tydeligt, at de medarbejdere der er sat på til at passe på os, er forankret i Odense og det fynske miljø. De kender fuldstændigt behovet, næsten før vi selv gør. Vi har to-tre kontaktpersoner, som altid tager telefonen uanset, hvornår vi ringer.

Deres strategi virker. Vi ligger over det budgetterede startsalg. Vi er meget tilfredse med Royal Unibrew og Albani, som er troværdige, loyale og 100% tænker sig ind i kundens sted”.

Jacob Høffner, direktør og medindehaver,
Restaurant Carlslund
 • Restaurant beliggende i unikke omgivelser
 • Cirka 75.000 gæster årligt
 • Plads til 310 spisende gæster, 110 indenfor og 200 udenfor
 • Kunde hos Royal Unibrew og Albani siden 1871

Nord Gruppen

Ukompliceret og helt nede på jorden

Nord Gruppen ejer og driver 13 forskellige barer og restauranter i hjertet af København: Syv ”Cocks & Cows”, tre ”The Bird”, ”Fugu Cocktailbar”, ”Francis Pony” på Klosterstræde samt diskotek ”Panama” på Axel Torv. For alle virksomheder gælder det, at der er fokus på høj kvalitet i produkter, rimelige priser samt holistiske branduniverser.

”Med Royal Unibrew har vi en dynamisk og proaktiv samarbejdspartner, som forretningsudvikler og arbejder i konkrete og brugbare løsninger der virker.

”Vi tænker økologisk, og er i proces efter at blive organiske på hele paletten. Med den profil står Royal Økologisk rigtig godt, og er, sammen med Heineken Ice Cold, de største produkter i kategorien drikkevarer”.

Alle kan fortælle en historie om en eller anden brygmester. For os handler det om at fortolke historien, og sætte den ind i et miljø, hvor den effektivt og autentisk kan videreformidles. I kategorien Craft Beer har Royal Unibrews produkter en spændende historie, som vi sammen fortolker og efterfølgende bruger i rette kontekst.

I Nord Gruppen tænker vi økologisk, og er i proces efter at blive organiske på hele paletten. Med den profil står Royal Økologisk rigtig godt, og er, sammen med Heineken Ice Cold, de største produkter i kategorien drikkevarer.

Flere af vores medarbejderne har deltaget i Heinekens ”Perfect Serve” kursus. Øl er ikke bare øl. Den skal passe til maden, have den rigtige temperatur og serveres på den rigtige måde. Vi har stor fokus på uddannelse af vores medarbejdere, så vores gæster får noget med hjem og kommr igen.

Royal Unibrews medarbejdere er – ligesom vi selv –ukomplicerede og helt nede på jorden. Det kan vi godt lide.

Lasse Wiwe, founder og direktør,
Nord Gruppen ApS
 • Driver 13 barer og restauranter i hjertet af København
 • Cirka 800.000 gæster årligt
 • Over 100 fadølshaner
 • Kunde hos Royal Unibrew siden 2016