Lido Caféen

Model-store for Schiøtz og Lottrup

Lido Caféen – med beliggenhed ud til Søndertorv og gågaden – er en hyggelig café i hjertet af Vejle. Her er der plads til at slappe af og nyde hinandens selskab. Menukortet er udarbejdet af et køkkenhold med erfaring fra anerkendte spisesteder – og i samarbejde med nøje udvalgte lokale samarbejdspartnere. Lido Caféen er Schiøtz og Lottrup model-store, så her er der rig mulighed for at få sig en smagsmæssig øloplevelse.

”I Vejle er der rigtig mange barer, værtshuse, diskoteker, caféer og restauranter. For syv år siden havde alle beværtninger det samme øl og de samme sodavand. Da Royal Unibrew så havde banket på min dør fire gange, valgte vi at skifte – simpelthen for at skille os ud fra mængden.

Vi oplever, at produktportefølje, udstyr og literrabat er lige så god – eller bedre – end andre leverandører, og samtidig har vi en samarbejdspartner, som brænder for os. En partner som vil os.

Lido Caféen er model-store for Schiøtz og Lottrup, fordi det er spændende koncepter og gode produkter. At være model-store betyder, at vi benyttes som eksempel overfor andre forretninger på, hvad man kan opnå ved at fokusere på Royal Unibrews koncepter indenfor Craft Beer.

”Vi vil skille os ud fra mængden, og det gør vi sammen med Royal Unibrew”.

Vi vil skille os ud fra mængden, og det gør vi sammen med Royal Unibrew. Vi har ”vores egne brands” og et smagsbræt, hvor gæsterne kan smage tre-fire forskellige varianter med 0,2 liter i hvert glas. På menukortet har vi retter, hvor øl benyttes som ingrediens i maden. Det kan være i en sovs eller som marinade. I en Royal Beer Burger har vi benyttet Schiøtz Mørk Mumme til øl-marinerede rødløg”.

Lars Berggreen, indehaver,
Lido Caféen
  • Hyggelig Café i hjertet af Vejle
  • Cirka 120.000 gæster årligt
  • Plads til 240 gæster heraf 120 udenfor
  • Kunde hos Royal Unibrew siden 2010