Egekilde er CO2-Neutral

Naturen er det vigtigste, vi har og den skal vi passe på – derfor er Egekilde CO2.

CO2 er en drivhusgas, der påvirker jordens klima og skaber global opvarmning. Udlednin gen af CO2 er tæt knyttet til den måde, vi lever på: vi udleder CO2, når vi producerer varme og el og når vi bruger bezin og diesel i vores biler. Og vi bidrager til CO2-udledningen, når vi køber mad og andre produkter, som har krævet energi at fremstille og transportere.

Heldigvis kan vi alle være med til at gøre en samlet forskel for klimaet ved at træffe små gode valg i hverdagen. Egekilde har truffet sit valg og har valgt at være CO2-neutral – fordi naturen er det vigtigste vi har og den skal vi passe godt på. Med vores CO2-neutralitet går vi ind og kompensere for den påvirkning Egekilde har på miljøet. I samarbejde med rådgivningsvirksomheden COWI, har vi beregnet, hvordan vi kan reducere Egekildes CO2-aftryk (carbon footprint) hele vejen – fra kilden til køleskabet.

For dig betyder det, at du har mulighed for at nyde en naturlig Egekilde mineralvand, uden at det belaster vores fælles klima. Det kalder vi ren naturkraft. Og det føles lige så godt som det smager.

Læs mere her

Egekilde uden brus

Naturligt mineralvand. Den naturlige mineralvand med sin unikke sammensætning af mineraler, fra kilden dybt under de sydsjællandske skove.

Egekilde med mild brus

Naturligt mineralvand blot tilsat blid brus.

Egekilde Tranebær med brus

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en let smag af Tranebær.

Egekilde Blåbær & Granatæble med brus

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en forfriskende smag af blåbær og granatæble.

Egekilde Hindbær & Rabarber med brus

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en dejlig smag af hindbær og rabarber.

Egekilde Hyldeblomst & Lime med brus

Egekilde hyldeblomst & Lime har en mild smag af hyldeblomst og et forfriskende strejf af lime.

Egekilde Citrus med brus

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en forfriskende smag af citrus.

Egekilde Plus udvalgte salte

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og udvalgte salte. Salt er en naturlig smagsforstærker og de udvalgte salte, er med til at give denne Egekilde en god afbalanceret rund smag, hvilket gør den særligt velegnet til både mad og vin.